Hoppa till innehållet
Ulf Wiklund, VD Ulf Wiklund, VD

Vi förändrar ingenting!
Men gruppen byter namn.

Hej, jag vill börja med att tacka för förtroendet att få vara er leverantör.

Som du kanske vet ingår vi i rikstäckande Nyblomgruppen. Vi är en väletablerad grupp med lokal förankring som finns på 16 orter runt om i landet. Tillsammans är vi starka då vi med vår gemensamma volym säkerställer att vi har konkurrenskraftiga villkor och kan teckna rikstäckande avtal mm.

Vår affärsidé som bygger på långsiktighet, närhet, lyhördhet och personlig service är mycket uppskattad av marknaden. Därför förändrar vi ingenting i hur vi bedriver verksamheten.

Ägandet är oförändrat. Lager, lokaler och personal finns kvar och allt fungerar som tidigare.

Nytt gemensamt namn

Alla bolag inom Nyblomgruppen har marknadsfört sig under sina respektive namn. Det har inneburit att vi haft svårigheter att nå fram med vårt budskap och styrkan i vår grupp.

För att hitta synergier i marknadsföringen och tydliggöra vår samhörighet samlas vi nu under ett och samma namn. Det nya namnet blir PacsOn. Nedan ser du vårt nya grafiska uttryck.

Vi tror detta kommer att stärka vårt varumärke och skapa ännu fler affärer.

Återigen vill jag poängtera att det enda som förändras är namnet vi marknadsför oss under. Vi är inte uppköpta eller står inför någon centralisering. Med andra ord fortsatt lokal tillväxt tillsammans!

Har ni frågor rörande detta är ni naturligtvis mer än välkomna att kontakta mig.

 

Bästa hälsningar
Ulf Wiklund, VD

pacson-papperspartner-logotyp.png

Produkten har lagts i kundvagnen