Hoppa till innehållet

Blackstone kaffeautomater - gott kaffe varje dag

Blackstone Grinder DS/DM

boka-provsmakning.png

se-våra-automater.png

Blackstone är känt för gott kaffe, hög driftsäkerhet och en tidlös attraktiv design. Med nya generationen Blackstone tar vi nästa steg i utvecklingen. Smart programvara, ljusstark pekskärm och helt nytt bryggsystem är några nya fördelar. Blackstone är nu än mer flexibel och användarvänlig.

Läs mer på www.blackstone.nu »

Många valmöjligheter 

Blackstone Grinder finns i två chassibredder och kan innehålla en till fem behållare för ingredienser. Menyn går att skräddarsy efter ditt företags behov. Matchande underskåp finns i varierande bredd. Dessa ger möjlighet till avställningsytor, förvaring samt kylt och kylt kolsyrat vatten via Blackstone Aqua Office.

Smaken i centrum 

Blackstone Grinder maler kaffebönorna med en högprestandakvarn från schweiziska Ditting. Bryggningen sker med vacummetod genom metall- och pappersfilter. I kombination med avancerad mjukvara innebär det att doseringen blir låg samtidigt som det färdiga kaffet smakar utsökt.

Drycker i Blackstone 

Högt satta krav på smak, kvalitet, hälsa och miljö ligger till grund för det breda sortiment som vi erbjuder. Kaffe, te, mjölk och choklad är noga utvalt. Tillsammans med Blackstone blir fikapausen en smakfull upplevelse för alla.

Faktum är att skillnaden aldrig har varit större.

Produkten har lagts i din varukorg