Hoppa till innehållet

Vi menar allvar i Umeå

– Nu har vi fullt sortiment och ett betydligt trevligare läge. Vi har Umeås finaste anläggning, med det absolut bredaste utbudet säger Ulf Wiklund som satsar på ett nytt och dubbelt så stort varuhus för företag.

ulfNu ska vi bli lika kompletta i Umeå som vi är i Skellefteå. Vi öppnade den 12 juni och fram tills v 36 pågår ett stort arbete för att få Varuhuset påfyllt och så färdigt vi bara hinner.

Lyxigt fikarum

– Där exponerar vi hela vårt sortiment på ett mycket bättre sätt, säger vd Ulf Wiklund.

Eftersom PacsOn Papperspartner jobbar mycket inom fikahantering på arbetsplatser, är ett särskilt showroom inredd i butiken för sina kaffemaskiner, dit kundernaär välkomna att testa och provsmaka produkterna. Ett ovanligt välutrustat ”fikarum”.

Signal till kunderna

Alla segment i PacsOns sortiment är väl representerade, vilket innebär att butiken utökar såväl skyddsmateriel, engångsartiklar som kontorsmateriel och industriemballage.

– Vi växer snabbt och med den nya butiken skickar vi en tydlig signal till marknaden: Vi menar allvar i Umeå! säger Ulf.

– Det blir förstås en nytändning även för alla som jobbar i Umeå, nu när vi har flyttat från en begränsad butik till en förstklassig butik.

 

Produkten har lagts i din varukorg