Hoppa till innehållet

Handla hos oss

Nöjd kund

För det första ska du som kund bli nöjd. Det handlar om mer än att produkten fungerar som den ska. Det kan handla om närheten, enkelheten och möjligheten till snabba leveranser eller möjligheten att du själv kan hämta upp din order. Att du snabbt får hjälp, att vi finns tillhands för rådgivning och problemlösning.

Det kan också handla om fördelarna med att du känner vår personal och att vi känner dig. Det gör att det är lätt att få tag i rätt person och att du inte fastnar i anonyma växlar. Vår relation gör det även lätt och smidigt även vid eventuella returer och att det dessutom är roligt att göra affärer med dem man känner.

Levande region

För det andra gynnar det vår region som vi lever och verkar i. Vi har all vår personal i övre Norrland vilket innebär att när vi växer så anställer vi här. Arbetstillfällen är en av hörnpelarna för att vår landsända ska kunna bibehållas och även utvecklas.

Inom handeln kan vi skapa många arbetstillfällen för våra ungdomar vilket är nödvändigt för att de ska kunna bo kvar. Fler arbeten ger högre skatteintäkter lokalt vilket gynnar oss alla. Vi ställer även upp för lokala idrottsföreningar – elit och ungdomslag, nyföretagarcentrum, studentorganisationer, flygplatser med mera och vi gör det med hjärtat för att vi brinner för vår region.

Dessutom vet vi att det är direkt avgörande för vår och alla andras framtid här uppe att regionen mår bra. Låt oss norrlänningar leva, växa, utvecklas och glädjas tillsammans i det vi tycker är den bästa delen av landet. Vi hoppas verkligen att ni tänker på det då ni väljer leverantör.

 

 

Produkten har lagts i din varukorg