Hoppa till innehållet

Kort om Papperspartner

I augusti 1988 bestämde sig Ulf Wiklund för att starta egen grossistverksamhet i Skellefteå i form av en enskild firma, Servicegruppen i Skellefteå.

Kontorsmöbler införskaffades och personbilen byttes ut mot en lätt lastbil. 60 kvadratmeter lagerutrymme hyrdes i det som kallas gamla Utterströms på Köpmangatan. Kontoret inrymdes i ett hörn i källaren hos en byggfirma på Tjärhovsgatan. Efter att ha skruvat ihop möblerna en söndagskväll stundade så första arbetsdagen. Innan dagen var slut hade första ordern plockats, en kartong plastmuggar till BPA!

Ny kompanjon

Tre år senare klev Peter Lundström, med fem år i branschen i bagaget, in som kompanjon. Den enskilda firman ombildades till aktiebolag med tre lika stora ägare där Servicegruppen i Östersund var den tredje parten. Vid det laget hade företaget flyttat till eget kontor på Älvsbacka. 

När vi nu summerar de första 28 åren kan vi konstatera att enmansföretaget vuxit. Idag omsätter vi ca 74 miljoner SEK och sysselsätter 24 personer. Samtidigt har de 60 kvadratmeterna blivit till över 3 000.

Vår syn på en partner 

Vår tro på ärlighet och långsiktighet i affärer, närhet till dig som kund och hårt arbete har varit en bra grund att bygga upp ett livskraftigt företag på. Vi har ordet ”partner” i vårt namn för det är så vi strävar efter att bli sedda; som en partner rörande dina behov av material för att klara din verksamhet på ett så bra sätt som möjligt.

Vårt sätt

För att bli sedda så agerar vi alltid med ditt bästa i fokus och försöker tillföra kunskap och mervärden som förbättrar och förenklar så mycket som möjligt för dig i din vardag. Genom hög service och kvalitet parat med ärlighet och långsiktighet uppnår vi detta mål.

Produkten har lagts i din varukorg