Hoppa till innehållet

Kort om Papperspartner

I augusti 1988 bestämde sig Ulf Wiklund för att starta egen grossistverksamhet i Skellefteå i form av en enskild firma, Servicegruppen i Skellefteå.

Kontorsmöbler införskaffades och personbilen byttes ut mot en lätt lastbil. 60 kvadratmeter lagerutrymme hyrdes i det som kallas gamla Utterströms på Köpmangatan. Kontoret inrymdes i ett hörn i källaren hos en byggfirma på Tjärhovsgatan. Efter att ha skruvat ihop möblerna en söndagskväll stundade så första arbetsdagen. Innan dagen var slut hade första ordern plockats, en kartong plastmuggar till BPA!

Ny kompanjon

Tre år senare klev Peter Lundström, med fem år i branschen i bagaget, in som kompanjon. Den enskilda firman ombildades till aktiebolag med tre lika stora ägare där Servicegruppen i Östersund var den tredje parten. Vid det laget hade företaget flyttat till eget kontor på Älvsbacka.

Det visade sig vara ett lyckat drag och bolagets utveckling skedde i allt raskare takt. 2005 löste Ulf och Peter ut Servicegruppen i Östersund för att fortsätta resan på egen hand. Redan året därpå gavs dock möjlighet att kliva in i den rikstäckande kedja som idag heter PacsOn.

I samband med detta blev PacsOn 30 procentiga ägare av företaget. Även det visade sig vara ett lyckat drag som stärkte bolaget ytterligare och adderade industriemballage på allvar till vårt erbjudande.

När vi nu summerar de första 30 åren kan vi konstatera att enmansföretaget vuxit. Idag omsätter vi över 80 miljoner SEK och sysselsätter 24 personer. Samtidigt har de 60 kvadratmeterna blivit till över 4 000 i Skellefteå och 1200kvm i form av modern anläggning i Umeå.

I augusti 2018 förvärvade PacsOn resterande aktier i bolaget och blev därmed ensam ägare.

Vår syn på en partner 

Vår tro på ärlighet och långsiktighet i affärer, närhet till dig som kund och hårt arbete har varit en bra grund att bygga upp ett livskraftigt företag på. Vi har ordet ”partner” i vårt namn för det är så vi strävar efter att bli sedda; som en partner rörande dina behov av material för att klara din verksamhet på ett så bra sätt som möjligt.

Vårt sätt

För att bli sedda så agerar vi alltid med ditt bästa i fokus och försöker tillföra kunskap och mervärden som förbättrar och förenklar så mycket som möjligt för dig i din vardag. Genom hög service och kvalitet parat med ärlighet och långsiktighet uppnår vi detta mål.

 

Produkten har lagts i din varukorg