Hoppa till innehållet

Kontorsbarista till Umeå

Ta chansen och sök Umeås smakfullaste jobb! Du blir en del av vårt härliga kaffeteam, ett team som alltid gå All In för att leverera bästa kaffet!

PacsOn växer! Fler o fler arbetsgivare vill investera i sin personal genom att erbjuda en kaffelösning med Nordens bästa kaffe på jobbet. Nu söker vi en engagerad kontorsbarista till vårt kaffeteam.

En dag på jobbet kommer att bestå av många trevliga kundmöten; du kommer att sköta smakoptimering, underhållsservice, tekniskservice samt installation och utbildning av nya kaffelösningar. Kanske har du en dold resurs som säljare som växer fram under resan?

Det ultimata kaffet!

För att få fram det ultimata kaffet ur en automat; den kvalité som just den unika kunden verkligen vill ha, krävs att du är nyfiken, lyhörd, noggrann, serviceinriktad, teknisk kunnig, och har stor kaffekunskap kryddat med vältränade smaklökar- du har helt enkelt en god förmåga att förstå helheten.

Vårt kaffeteam kommer att drilla dig tills du har svart bälte i kaffeleverans; allt från teknisk kunskap till presentationsteknik. Och du, det kommer garanterat bli en uppiggande utbildning, vi kommer koppa litervis med kaffe, kaffe från världens alla hörn, du kommer bli proffs på att smakoptimera våra kaffemaskiner – du får full koll på olika kaffeblends, rostningsgrader, malningsgrader, vattentemperaturer, flöden, blötläggningstider mm. - Kanske du blir vår nästa kollega i kaffeteamet som vinner Coffee Professionals Cup!

B- körkort är ett krav.

Känner du att det här är din nästa utmaning och vill du ta en plats i vårt kaffeteam?

Vi är såklart intresserade av vad du har gjort tidigare och vad du jobbat med, men mest av allt är vi intresserade av dig!

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka tjänsten via mail till martin@pacsonpp.se dock senast den 28/2. Välkommen med ditt CV och personliga brev.

 

Martin Bäcklund
Affärsområdeschef
PacsOn Papperspartner i Norr AB

Tel. 070-6678571

 

Produkten har lagts i din varukorg